SW201 in Nepean February 7-9, 2019

| SWIMMING 201 Agenda | | |
|-----------------------|--|-----------|
| Day 1- Friday | | |
| 9:00-10:25 (85min.) | Intro and Ice Breaker - <u>Mod. #1</u> | Classroom |
| 10:25-12:25 (120min.) | Design Season – Seasonal Training Plan- <u>Mod. #2</u> | Classroom |
| 12:25-13:25 | Lunch – 60 min. (please bring snacks) | ОУО |
| 13:25-16:25 (180min.) | Develop Swimmer Abilities - <u>Mod. #3</u> | Classroom |
| | | |
| Day 2 - Saturday | Disco a Durantina Mad 44 | Classica |
| 7:45-10:15 (150min.) | Plan a Practice – <u>Mod. #4</u> | Classroom |
| 10:15-13:00 (165min.) | Key Performance Factors (KPF) – <u>Mod. #5</u> | Classroom |
| 13:00-13:35 | Lunch- 35 min. | OYO |
| 13:35-15:35 (120min.) | Detect and Correct Performance – <u>Mod. #6</u> | Classroom |
| 15:35-16:45 (70 min.) | Manage a Group – <u>Mod. #9</u> | Classroom |
| 16:45-17:30 (45min.) | Swimmer Performance Tracking – <u>Mod.#10-part A</u> | Classroom |
| 17:30-18:30 (60min.) | Prep: Teach w Feedback using KPF (for Pool) – Mod. #12 | Classroom |
| 18:30-19:00 | Break and get to the pool- 30 min. | Pool |
| 19:00-19:15 (15min.) | Swimmers warm up – with home coach /cand. Set-up | Pool |
| 19:15-21:15 (120min.) | Coach Teaching with Feedback – <u>Mod. #12</u> | Pool |
| 21:15-21:30 (15min.) | Debrief | |
| | | |
| Day 3 - Sunday | | |
| 8:00-8:45 (45min.) | Swimmer Performance Tracking – <u>Mod.#10-part B</u> | Classroom |
| 8:45-11:15 (150min.) | Prepare a Mental Plan – <u>Mod. #7</u> | Classroom |
| 11:15-11:35 | Break- 20 min. | |
| 11:35-13:05 (90min.) | Nutrition – <u>Mod. #8</u> | Classroom |
| 13:05-13:35 | Lunch- 30 min. | |
| 13:35-15:20 (105min.) | Prepare Swimmer for Competition – <u>Mod.#11</u> | Classroom |
| 15:20-16:20 (60 min.) | Wrap Up – <u>Mod.#13</u> | Classroom |
| 16:20-16:50 (30min.) | Q and A (if required) | Classroom |